Foute shirts voor een vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest organiseren

Bij een vrijgezellenfeest wordt er afscheid genomen van het vrijgezellen bestaan van de aanstaande bruid of bruidegom. Dit gaat dikwijls gepaard met een heleboel alcohol en het voor paal zetten van de aanstaande. Steeds vaker wordt de arme vrijgezel in kwestie in een raar pak gehesen of krijgt een shirt met een foute opdruk. Ook de vrienden groep van de bruid of bruidegom dragen vaak shirts die erop wijzen dat zij bij de “vrijgezel-voor-de-laatste-keer” horen. Op zoek naar tips? Foute shirts voor een vrijgezellenfeest…

De keuze van shirts hangen af van het thema voor het feest. Een gezellig maar rustig vrijgezellenfeest vraagt om hele andere shirts dan een wilde avond in de kroeg. Ook moet je je bedenken wat de insteek is om shirts te gaan dragen. Wil je alleen laten zien dat jullie de vrienden zijn van de “vrijgezel”, of wil je juist shirts om de vrijgezel voor gek te zetten? Hieronder vind je de leukste foute shirts die wij zijn tegen gekomen.

I pity you

vrijgezellenfeest shirtEen vaak voorkomende opmerking tegen de vrijgezel is dat ze hem of haar zielig vinden. Want tja, zeg nou zelf, het vrijgezellenbestaan wordt verruild voor een leven lang samen met dezelfde persoon. Een shirt wat volgens ons toch echt op de eerste plaatst hoort, is een shirt voor de vrijgezel met de bekende quote van Mr. T.: “I pity you fool!”

Game over

Game OverHet is spel is uit. Vanaf nu af aan geen wilde feesten meer, op tijd naar bed en zeker niet dronken meer thuis komen, althans volgens de vrienden groep van de aanstaande bruidegom. De vrouw is nu de baas en de man gaat onder de plak. Hier zijn natuurlijk talloze leuke afbeeldingen en teksten over te bedenken voor zowel de man als de vrouw. Want niet alleen voor de man is het na het vrijgezellenfeest ‘GAME OVER’.

 De ‘checklist’

checklist vrijgezellenfeestEen eveneens populair shirt voor vrijgezellenavonden is de checklist. Een lijstje met grappige opdrachten om de vrijgezel voor de gek te houden. Van opdrachten zoals iemand versieren tot aan op de bar dansen. De lijst kan natuurlijk verschillen wanneer het om een man of een vrouw gaat. Je kan deze checklist gebruiken maar misschien weet je zelf wel veel leukere opdrachten die bij de aanstaande horen.

Trots

Foute vrijgezellenfeest shirts1Natuurlijk zijn er ook genoeg shirts waar met trots op staat dat de vrijgezel een aanstaande bruid of bruidegom is. Want laten we wel eerlijk blijven, trouwen doe je (als het goed is) maar een keer. En dit doe je met de liefde van je leven. Daarom hoort deze er zeker bij! Maar dit shirt is alleen geschikt voor een bruid of bruidegom zonder koud water vrees.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Digitransfer.info, specialist in het bedrukken van t-shirts.